Boş İşler Müdürü Evren

Kendime çok kızar oldum bu sıralar. Bilgisayarıma format attığım günden beri herhangi bir çalışma yapmış değilim. Bu Facebook'u çok severdim video paylaşım açısından. Hala da seviyorum, fakat çok zaman alıyor.

Facebook'un zaman öldürme konusunda 1 numaralı site olduğu kanısındayım. Şu videoyu izleyeyim, şuna bakayım, şunu paylaşayım vs vs.. derken hem AMACINI YİTİRİYOR, hemde vakit kaybı oluyor.

Kendime çeki düzen vermek amacıyla facebook'un amacını sorguladım kendimce..

Bence Facebook'un Amacı:

Tamen arkadaşlarını bulmaya yarayan, milyonları bünyesine katmış, haftada 1 gün, 10 dakikanı ayıracağın bir site..

Diyebilmeyi hakkaten çok isterdim ama öyle olmuyor. Video paylaşım sitesi, telefon rehberi, sms sağlayıcı.. Telefon rehberi ve sms sağlayıcı saçma geldi değilmi ? Saçma değil işte sevgili okurum. Sen tanıdığn herkezi arkadaş listene ekliyorsun. Ulaşman gerektiğinde facebook u kullanıyorsun.. Dostlarınla toplu buluşma olduğunu facebook dan öğreniyorsun. Facebook üzerinden birbirini haberdar ediyorsun.. Hayatını facebook üzerinden yaşıyorsun !

Evet farkına varmak lazım. Hayatı facebook üzerinden yaşıyoruz. En azından kendi gidişatım bana bunu hissettirdi. Günün 18 saati tarayıcımda  facebook, maillerimin yanında açık duruyorsa bir yanlışlık vardır arkadaş. Bu gidişata artık bir dur diyorum ! Öyle yada böyle facebook'u yukarıda tanımladığım amacına uyduracağım.

Sizde eğer facebook kullanıcısı iseniz, kendinize göz gezdirmenizde fayda var.. İnsan farkına varamıyor.

Benzer Yazılar:

Komik Hacker :)Komik Hacker :)

Yine facebook da karşıma çıkan güzel bir paylaşım. Genelde bizim bildiğmiz hacker

Evren Artık Quantum’luEvren Artık Quantum’lu

Artık bende Quantumlandım Şaka gibi, üniversite hayatımın 3. senesine dersler başlayınca girdiğimi

İnternet Explorer’da Video Oynatılmıyor !İnternet Explorer’da Video Oynatılmıyor !

Blogumdaki videoları facebook üzerinden çekiyordum. Malum, video hostingi meşakkatli bir iş. Kos

Facebookda Beğen Devri BaşladıFacebookda Beğen Devri Başladı

Facebook da yeni bir dönemin başladığının farkına varmışsınızdır. Artık sayfalara Hayran Olmak

Telefon Şakası: Kayıp Telefon (Ders olsun çakala !)Telefon Şakası: Kayıp Telefon (Ders olsun çakala !)

Çocuk yolda telefon bulmuş ve baya kullanmış. Çakal bulunca gidip teslim etmezse

Eylül 19, 2009   Kategori: Kişisel Notlar

“Boş İşler Müdürü Evren” için 1 Yorum

  1. Mustinet demiş ki:

    Geçte olsa farkına vardığına sevindim. Faceboku olabildiğince hayatımdan uzak tutmak için çaba harcıyorum (: . Şükürler olsun amacıma ulaştım. O lanet video paylaşım sitesinden kurtuldum :D


Yorum Yaz

*